Du kan ikke handle i privat nettlesermodus
Jeunesse Global Corporate logo

Vårt Team

Et team. En familie.
Et Jeunesse

Jeunesse Global Our Team
Leder gruppen
Jeunesse Global Our Team

Randy Ray

Grunnlegger - Administrerende direktør

Randy Ray har en Bachelor of Science grad i Computer Science og en Bachelor of Arts grad i psykologi. Han har over førtito års erfaring innen dataindustrien i utforming, salg og installering av maskinvare og programvare til en verdi av over 3 millioner dollar.

Noen prominente eiere av disse store systemene inkluderer Red Lobster Inns of America, NASA (Space Shuttle Launch Processing System), DOT (National Wheel Rail Simulator System), Personal Blood Storage, og Intercommunity Cancer Centers of America (ICCA).

Randy har mottatt priser som Florida Forretningsmann av året både i 2003 og 2004 og står i den internasjonale Who’s Who listen.

Randy har vært involvert i nettverks markedsføring i atten år, inkludert sameie av MarketQ Inc med Wendy Lewis. Han har gitt service og støtte til industrien med back office programvare, styring av provisjoner og full kundeservice.

Randy og Wendy har hele tiden skapt en unik bedriftsmulighet for tusener av distributører i land over hele verden. Han har jobbet direkte med store bedrifter, selskaper og industrieksperter når han implementerte de siste innovative teknologiene for å øke effektiviteten og forbedre produktiviteten. Som et direkte resultat av anstrengelsene deres har de erfart en sterk vekst på en global skala. Randy og Wendy jobber sammen i et gjensidig fordelaktig og samarbeidspartnerskap for å gi nye og bærekraftige businessmuligheter til mennesker verden over.

Jeunesse Global Wendy Lewis COO One of Direct Selling's Most Influential Women

WENDY LEWIS

Grunnlegger - Administrerende direktør

EN AV DE MEST INNFLYTELSESRIKE KVINNER INNEN DIREKTESALG

Wendy Lewis har en BA i sosiologi og matematikk fra universitetet i Pennsylvania, og tok senere en MED i opplæringspsykologi, statistikk og måling ved universitetet i Temple. I 1985 startet Wendy og Randy AMSC (Automated Medical Systems Consultants). Wendy var president og direktør for kundedriften og var ansvarlig for alle opplærings- og støtteaktiviteter. AMSC var velkjent innen helsevesenet for å gi den beste kundeservicen innen et nettverk av 450 forhandlere innen helsevesenet. Bedriften deres var den aller beste innen helsebedriftsledelse innen både salg og service i åtte konstruktive år. De solgte firmaet i 1994.

Vis mer informasjon

Wendy og Randy startet deres nettverks markedsføringseventyr for atten år siden som distributører og senere eiere av MLM bedrifter og støttebedrifter. Disse bedriftene har florert under deres visjonære lederskap. Med kontorer og distribusjonssentre verden over og et nettverk med mer enn 500 000 distributører i 215 land og territorier har de betalt ut over $122,5 millioner i provisjoner. Flerspråklig kundestøtte, egen transport, egne profesjonelle programvareutviklere og et egenutviklet web-basert back office systemer er bare noen av de mange eksemplene på hva de har oppnådd.

I løpet av årene har Wendy og Randy vært aktive donatorer for økonomisk støtte, innsamlingsaksjoner, deltatt i frivillig arbeid og lansert en global økologisk kampanje for å hjelpe flere veldedighetsorganisasjoner. For ikke så lenge siden lanserte de Jeunesses egne ideelle veldedighetsorganisasjon - Jeunesse Kids - som er dedikert til å hjelpe trengende barn, både nasjonalt og internasjonalt.

Jeunesse Global Our Team

Rob Dawson

Administrerende juridisk direktør

Robert Dawson har en bachelorgrad i regnskapsføring. Han har også en doktorgrad i juss fra College of Law ved universitetet i Nebraska. Utdanningene hans, sammen med hans enorme kunnskap om Nettverksmarkeds industrien gjør at han er utrolig godt egnet til å hjelpe Jeunesse med å vokse inn i den sterke nettverk markedsføringen som den er på vei til å bli.

Robert hadde en meget suksessfull privatklinikk i 14 år før han sluttet seg til Jeunesse teamet. Sammen med kona Kimberli er han også travel med å oppdra deres to døtre, Lauryn og Kate.

Jeunesse Global Scott A. Lewis Executive – Chief Visionary Officer

SCOTT A. LEWIS

Administrerende visjonær direktør

Scott A. Lewis tok en Bachelor of Arts grad i psykologi og en Master of Arts grad i HR ved Rollins College. Scott kom tidlig i kontakt med multi-level markedsføring; han var på sin første industri event da han var ti år gammel. Han har også masse erfaring fra da han jobbet for et multi-level firma for markedsføringsservice som var eid av Randy og Wendy. Disse tidlige opplæringsmulighetene ga Scott muligheten til å gjenkjenne trender innen eksisterende og oppkommende markeder og operasjonelle sterke og svake sider i forskjellige firmaer innen industrien.

Vis mer informasjon

Scott kan vise til en lang rekke suksesser. Før han påtok seg sin nåværende rolle som visjonær direktør med oppgaven å peke ut den strategiske retningen til bedriften, jobbet Scott som visepresident for globale operasjoner hvor han implementerte den globale infrastrukturen til Jeunesse®. Scott tror på å vedlikeholde et grunnlag som er orientert mot jordnære forhold med sterke etiske prinsipper. Han setter stadig nye standarder mens han opprettholder medfølende og profesjonelt forhold med alle distributørene. Scott fokuserer på å forbedre effektiviteten i internasjonale operasjonsprosesser og er en utmerket tilrettelegger for god kommunikasjon. Han er trygg på at det som gjør Jeunesse® til en god bedrift er det sterke engasjementet for velværet til distributørene.

Scott og kona hans Isabel reiser mye og jobber tett sammen med Jeunesse ledere fra hele verden; begge er ekstremt engasjert for å se til at distributørene trives. Jeunesse er mer enn bare en bedrift, det er en familie. Scotts visjon er ikke bare å opprettholde denne standarden, men å heve den slik at den gjennomsyrer alle fasettene til identiteten og kulturen i Jeunesse.

Jeunesse Global Our Team

RYAN OGDEN

Administrerende økonomisk direktør

Ryan Ogden tok sin bachelorgrad i økonomi og mastergrad i regnskapsføring ved Utah State universitetet. Etter studiet jobbet han i noen år hos en av de "Fire store" internasjonale regnskapsfirmaene og fikk en stilling i Japan som Director of International Finance ved et nettverks markedsføringsfirma. Senere returnerte han til USA for å fortsette å arbeide innen den samme industrien.

Ryan tok med seg utrolig mye erfaring til Jeunesse og er glad i den personlige touchen som nettverk markedsføringen bringer med seg. Han og kona Rochele trives med å oppdra sine fire sønner sammen. Når han har tid liker Ryan også å delta i diverse sportsaktiviteter, slik som basketball, tennis og vannski.

Jeunesse Global Our Team

MARK PATTERSON

Administrerende markedsførings direktør

Mark Patterson anses som en merkevarespesialist for sine prisvinnende markedsføringskampanjer verden over. Etter at han studerte ved universitetet i Utah og jobbet mer enn 15 år i direktesalgsbransjen, hadde Mark lederstillinger i mange store internasjonale firmaer. Han har klassisk utdannelse innen merkevareledelse gjennom en tradisjonell utdannelse og praksis, og Marks ekspertise innebærer derfor en stor skala av alle fasettene av markedsstrategi og merkevarebygging, slik som: kreative tjenester, annonsering, public relations, sosiale media, optimalisering av søkemaskiner, forskning og utviklingen av nye produkter. Hans talenter utvikler mer enn kun selve merket, de skaper og definerer bedriftskulturen.

Vis mer informasjon

Marks progressive karrière henger sammen med mange suksesser, slik som utgivelsen og reposisjoneringen av flere multi-million dollar prosjekter, fotoseanser verden over, internasjonale taler og talløse utmerkelser. Han har masse erfaring med ledelse og inspirering av prisvinnende grupper, og Marks visjon har ført til mer enn 150 priser; alt fra utforming av kampanjer på sosiale medier, nye produkter og kommunikasjonsprogrammer. Mark er kjent for sin entreprenørånd og dynamiske lederskap og strever etter å finne forretningsmål, øke organisasjonens effektivitet, fremme bedriftskulturen og skape grupper med høy ytelse. Han har løst utfordringen med å lage et system som gir rom for individuelle merker samtidig som integriteten til hovedmerket bevares.

Utenom Jeunesse er Mark en engasjert far med tre barn, liker musikk, mat og er en globetrotter.

Jeunesse Global Our Team

DENNIS WINDSOR

Administrerende utviklingssjef direktør

Dennis er en høyt ansett, erfaren leder med over 36 års erfaring og en imponerende merittliste i bransjen, blant annet som medgründer i oppstarten av et vellykket direktesalgsselskap i 2011. Dennis er en energisk og inspirerende leder som er svært dyktig på å skape rask vekst i salgsorganisasjoner. I tillegg til lederrollen i bransjen, er Dennis også en bestselgende forfatter, anerkjent rådgiver og populær foredragsholder og coach.

Dennis er et viktig tilskudd til Jeunesse-familien og lederteamet. Han tar med seg bred kompetanse, erfaring og integritet som passer som hånd i hanske med våre målsetninger og verdier. Som utviklingssjef blir Dennis ansvarlig for å hjelpe Jeunesse-familien med å fortsette veksten både nasjonalt og internasjonalt, med et spesielt fokus på å utvikle ledere.

Marked Presidenter
Jeunesse Global Kyle Copeland President of Europe

KYLE COPELAND

President for Europa

Kyle har en bachelorgrad i regnskap fra Brigham Young universitetet og en MBA fra universitetet i Sør-Florida. Han fikk sin CPA og jobbet i flere år i et av de "Fire store" internasjonale regnskapsfirmaene. Etter at han ble CFO i en velkjent nettverksmarkedsførings bedrift ble Kyle introdusert for direktesalgsbransjen og han har vært del av denne industrien siden.

Vis mer informasjon

Kyle har jobbet med noen av verdens mest innflytelsesrike og lukrative nettverksmarkedsførings bedrifter. Han har hjulpet flere av disse bedriftene til å utvide til flere steder verden over og har fasilitert utviklingen av et firma til mer enn 60 land verden over. Som president for Europa, lager Kyle levedyktige strategier, leder operasjoner, og støtter rekrutteringstiltak for distributører. Selv om Kyle nyter de analytiske delene av jobben sin er han også lidenskapelig når det gjelder den daglige interaksjonen med Jeunesse lederne og å hjelpe dem med veksten sin.

Jeunesse Global Our Team

ROBIN LEE

President for Folkerepublikken Kina, Hongkong, Macao og Taiwan

Robin har mer enn 15 års erfaring fra direktesalgbransjen. Hans suksessfulle karriere er blitt etablert gjennom tydelige og konsekvente strategier og hans evne til å bygge opp en robust salgsorganisasjon. Robin har med sine utmerkede organisatoriske og beslutningstakende egenskaper utviklet og iverksatt nyskapende løsninger for å ta fatt i en rekke ledelsesutfordringer.

Vis mer informasjon

Robin har bakgrunn fra bankbransjen etter å ha jobbet i 10 år som avdelingsleder i to anerkjente internasjonale banker. Han har mottatt priser for utmerkede prestasjoner innenfor administrasjon, salg og markedsføring, og ble utropt til “Taiwan Professional Top Enterprise Manager” for sine prestasjoner.

Som president for Folkerepublikken Kina, Hongkong, Macao og Taiwan vil Robin overse operasjoner, distributørrelasjoner, kundeservice, markedsføring og opplæring. Han planlegger også å skape en prosessorientert og resultatdrevet kultur med fokus på teamarbeid og anerkjennelse. Robin brenner for å gi entusiastisk støtte til markedet og distributører, og ser frem til å få markedet i Folkerepublikken Kina, Hongkong, Macao og Taiwan til å vokse.


VITENSKAPELIG RÅD
Jeunesse Global Our Team

NATHAN NEWMAN, M.D.


Dr. Nathan Newman er en lege som kommer fra en familie med internasjonalt prominente leger og bærer med seg en viktig arv. Han er en verdenskjent kosmetisk kirurg med en godkjent og respektert kosmetisk kirurgisk klinikk i Beverly Hills, California.

Hans lidenskap, ekspertise og opplæring er det som gjør han til en medisinsk talsmann og rådgiver for Jeunesse.

Dr. Newman er dedikert til å gi den beste, tilgjengelige pleien og å gi pasientene sine mest mulig informasjon om de siste utviklingene innen det kosmetiske kirurgiske området. Han bruker også den samme tilnærmelsen når han assisterer våre selvstendige distributører for å bygge opp bedriftene sine til suksessfulle bedrifter. Han gjør dette ved å gi en opplæring med høyest mulig kvalitet og den mest oppdaterte informasjonen til våre selvstendige distributører. Denne kritiske, verdifulle servicen har hjulpet til med å få en verdensomspennende erkjennelse av Jeunesse, slik at den er blitt den hurtigst voksende, livsendrende muligheten i dagens marked.

Vis mer informasjon

Dr. Newman strever stadig etter å utvikle nye, førsteklasses metoder for å oppnå naturlige, usynlige kosmetiske resultater med minst mulig risiko og mest mulig fordeler for hvert individ. Har er en original tenker og innovatør og innleder fremtiden innen kosmetisk kirurgi. Ved å benytte seg av de normale, fornyende evnene til ditt eget stamcellerike fett, har Dr. Newman funnet en måte for å forsterke, løfte og redefinere konturene til hele ansiktet og kroppen din på en naturlig og trygg måte.

Dr. Newman har fått opplæring hos flere prestisjetunge medisinske institutter i de Forente Statene. Etter å ha blitt utdannet hos Albert Einstein College of Medicine i New York City, fullførte han praksisen sin i indremedisin hos UCLA-VA Medical Center i Los Angeles. Han fortsatte utdannelsen sin med en spesialisering innen dermatologi hos Cook County Hospital i Chicago og fullførte en spesialisering gjennom American Academy of Cosmetic Surgery i Riverside, California. Han er sertifisert innen dermatologi og spesialisert i kosmetisk kirurgi.

Som en del av hans filosofi om å lære opp pasientene sine skriver Dr. Newman månedlige artikler i LA Health News magazine. Han har blitt publisert i mange prestisjetunge medisinske blader og har vært taler på utallige medisinske kongresser. Han har ofte vært på tv og radio for å fortelle om de siste utviklingene innen kosmetisk kirurgi. Han har blitt erkjent av Cambridge Who's Who for sitt lederskap, engasjement og entreprenørskap som en kosmetisk kirurg.

Jeunesse Global Vincent C. Giampapa, M.D

VINCENT GIAMPAPA, M.D.


Vincent C. Giampapa, M.D., F.A.C.S. er en sertifisert plastisk rekonstruktiv kirurg og assisterende klinisk professor innen plastisk og rekonstruktiv kirurgi ved universitetet for medisin og tannpleie i New Jersey.

Han er også direktør for Plastic Surgery Center Internationalé og The Giampapa Institute for Anti-Aging Medical Therapy i Montclair, New Jersey. For øyeblikket er han medisinsk talsmann og rådgiver for Jeunesse, men han har tidligere jobbet som rådgiver for NASA.

Dr. Giampapa har tatt medisinutdannelsen sin ved Mt. Sinai Medical School i New York, New York. I fullførte medisinutdannelsen sin med praksis innen plastisk kirurgi og har hatt et år med mikrokirurgi og hånd hos New York University Medical Center. Han er medlem av the American College of Surgeons og har tidligere vært forsker hos andre prestisjetunge institutter slik som Columbia Presbyterian Medical Center i New York City, New York.

Vis mer informasjon

Dr. Giampapa er en pioner på området sitt. Han er en av de første sertifiserte leger innen anti-aldring i verden og internasjonalt erkjent som en innovatør innen nye kosmetiske og kirurgiske teknikker og instrumenter. Han er en av grunnleggerne av the American Academy of Anti-Aging Medicine og var den første presidenten til the American Board of Anti-Aging Medicine. Dr. Giampapa har fått tildelt mange patenter fra staten i USA for unike celledyrkingsteknikker og for nye medisinale transportsystemer og utformingen av kirurgiske instrumenter.

Dr. Giampapa har blitt publisert i mange akademiske blader, inkludert Annals of Plastic Surgery, Journal of Plastic Reconstructive Surgery, Journal of Reconstructive Microsurgery, og Journal of Anti-Aging Medicine. Han er forfatteren av den første og eneste medisinske studieboken om anti-aldringsmedisin og aldringsmanagement for estetiske kirurger. Han har skrevet fem bøker, inkludert: Breaking the Aging Code and The Anti-Aging Solution: 5 Simple Steps to Looking and Feeling Young. Dr. Giampapa har vært i utallige nasjonale blader, radio- og tv-programmer, inkludert CNN, WABC-TV, Fox News Channel, Geraldo, Joan Rivers, Phil Donahue og Anderson Cooper.

Jeunesse Global Our Team

WILLIAM AMZALLAG, M.D.


Dr. William Amzallag ble utdannet innen anestesiologi og intensivmedisin og kinesisk medisin ved Montpellier universitetet i Frankrike.

Han har tiår med erfaring innen den medisinske industrien i tillegg til 14 års bakgrunn innen nettverk markedsføring. Han har ledet en suksessfull privatklinikk i Sør-Frankrike. I tillegg har Dr. Amzallag erfaring i rekruttering, salg og markedsføring, produksjon, utformingen av formler, lovmessige og produktvarslinger og kundeservice.

Dr. Amzallag har blitt en del av Jeunesse-teamet, og han er en mann av mange talenter. Han fungerer som medisinsk talsmann og rådgiver for EU. Han har bred vitenskapelig og forretningsmessig erfaring innen alle områder av ernæring og hudpleie, inkludert, men ikke begrenset til forskning og utvikling. Han snakker også flytende fransk, engelsk og spansk.

Vis mer informasjon

Dr. Amzallag blir drevet av innovative konsepter som er relatert til helhetlig og vestlig medisin, kosttilskudd, vektkontroll og kosmetikk. Han har vært vise-president og daglig leder for diverse kjente nettverk markedsføringsbedrifter i Europa.

Jeunesse Global Donna Antarr, M.D.

DONNA ANTARR, M.D.


Dr. Antarr har alltid hatt en lidenskapelig interesse for både vitenskap og det å hjelpe mennesker til å føle seg naturlig sunne og sterke. Hun ble først utdannet innen ballet ved New York High School of Performing Arts og fortsatte som profesjonell ballettdanser under medisinstudiet.

Dr. Antarr bestod summa cum laude i BA (honours curriculum) ved Hunter College i New York City. Hun tok alle de obligatoriske fagene innen matvitenskap og registrert ernæringsfysiologi programmet, men valgte i stedet å søke seg til medisinstudiet. Hun avviste studieplassene ved Harvard og Johns Hopkins, de to beste medisinstudiene i landet, og valgte i stedet universitetet i California; San Diego School of Medicine (UCSD School of Medicine). UCSD School of Medicine er også et av landets beste medisinstudier, og har den tilføyde verdien at den har en kultur med fysisk aktivitet og en sunn, utendørs livsstil.

Vis mer informasjon

Etter at hun bestod studiet og praksisen, begynte hun en klinikk i San Diego. Hun fokuserte på en mer preventiv tilnærming av helse; en radikal idé den gang: Preventiv og foryngende medisin. Dette inkluderte opplæringen av hennes pasienter i et riktig kosthold, fysisk aktivitet og riktig bruk av kosttilskudd. Mens hun hadde klinikken sin fullførte hun en mastergrad i treningsfysiologi, ble en sertifisert treningsspesialist fra the American College of Sports Medicine og ble invitert til og deltok i the Honor Society of Phi Kappa Phi. Senere fullførte hun en treårs spesialisering innen psykiatri ved UCSD, som tilføyde sinn-kropp forbindelsen til klinikken hennes.

Dr. Antarr er også den eneste kvinnelige legen som har vært medlem av den medisinske rådgivningsgruppen i en milliard-bedrift innen helse og velvære. Hun utførte en preklinisk studie for deres naturlige produkter for vekttap og brukte "føl deg fantastisk" konseptet som klinikken hennes hadde innlemmet. Som visepresident for produkttrening og -utvikling hos en ernæringsbedrift publiserte hun den første studien om stamcelleernæring.

Dr. Antarr blir ofte spurt som offentlig taler. Hun har betatt publikum på mange tusen samtidig og har blitt spurt som gjestetaler på utallige seminarer og konferanser verden over. Hennes medisinske ekspertise går over mange forskjellige emner som er relatert til naturlig oppnåelse av velvære og foryngelse av sinnet og kroppen.

Luis Martinez, M.D.


Dr. Luis Martinez er spesialist på forebyggende, regenerativ og aldringsforebyggende medisin. Han er kjent for sin ekspertise innen regenerative, hormonelle og ernæringsmessige teknikker som kan reparere og gjenopprette cellefunksjoner samt øke menneskers forventede levetid.

Som vitenskapelig rådgiver i Jeunesse fokuserer Dr. Martinez på Latin-Amerika. Her bruker han ekspertisen sin til å bidra til utvikling og vekst i selskapet og dets innovative produkter.

Vis mer informasjon

Han har private praksiser i Puerto Rico og det kontinentale USA, og er tilknyttet Puerto Ricos Ponce School of Medicine. Han jobber også som biomedisinsk konsulent, internasjonal foredragsholder og klinisk forsker.

Chris Drapeau, MSc.


Christian Drapeau er en stamcellespesialist som har fått verdensomspennende anerkjennelse for sitt arbeid innen regenerativ medisin og velvære. Han er utdannet ved McGill University, med bachelor- og mastergrad i nevrofysiologi.

Forskningen hans inkluderer en unik studie av plantestoffers påvirkning på hjernen, hvilket ledet til hans ekspertise innen plantebasert stamcelleforskning. Han er kjent for å ha oppdaget, forsket på og utviklet planteekstrakter som støtter kroppens naturlige, regenerative potensial.

Vis mer informasjon

I tillegg til jobben som Jeunesses vitenskapelige rådgiver, reiser han verden rundt for å oppdage og forske på planter, utvikle velværeprodukter og holde foredrag. Han er en bestselgende forfatter og snakker flytende engelsk, fransk og spansk.


Det er selvsagt at kulturen vår er synlig i alle events, incentivreiser og opplevelser. Jeunesse har en positiv innflytelse på menneskers liv verden over.