Du kan ikke handle i privat nettlesermodus
Jeunesse Global Corporate logo

GJØR DRØMMENE DINE TIL VIRKELIGHET

MED LIVSSTILSBELØNNINGER

Jeunesse Global Lifestyle Rewards Trip
Jeunesse Global Travel Stamps

FÅ STEMPLENE DU KAN SKRYTE AV, I PASSET.

Distributørene til Jeunesse® er fylt med en vitalitet og livsstil som gjør at de kan nyte livet i fulle drag. Vårt mål er at Lifestyle Rewards-reisene våre vil bidra til at medlemmene av Generation Young® virkelig kan nyte Jeunesse-livsstilen i fulle drag, en livsstil som drives av mottoet vårt:SE UNGDOMMELIG UT. FØL DEG UNGDOMMELIG. LEV UNGDOMMELIG.

Vi hos Jeunesse vet at fordelene med å være en selvstendig næringsdrivende inkluderer friheten til:


  • å utnytte muligheter utenfor en tradisjonell 9-til-5-jobb
  • å utforske verden utenfor vår lokale bakgård
  • å skaffe seg nye minner sammen med venner og kolleger

Hvert år belønner vi Jeunesse-distributørene som har oppfylt visse imponerende kvalifikasjoner gjennom sitt virksomhetsbyggende arbeid, med muligheten til å oppleve denne friheten på en virkelig drømmereise. Våre luksuriøse Lifestyle Rewards-reiser går til berømte og eksotiske reisemål og tilbyr enestående innkvartering og en rekke aktiviteter slik at distributørene kan utforske lokalområdet sammen med sine meddistributører og familier. Som en del av aktivitetene får gjestene oppleve Jeunesse Lifestyle gjennom unike og eksklusive merkevare- og destinasjonsopplevelser.


Like unike som det distributørene våre er, er Lifestyle Rewards-reisene våre også like forskjelligartede! Parallelt med at våre virksomhetsbyggere stadig hever stangen med prestasjonene sine, må vi også gjøre det samme med våre prestisjefylte reisemuligheter. Lifestyle Rewards-reisene inkluderer:

JEUNESSE
INCENTIVREISER
 
JEUNESSE
EMERALD
EXPERIENCE
JEUNESSE
DIAMOND
DISCOVERY

SALGSINCENTIVREISER

Våre salgsincentivreiser gir alle distributørene hos Jeunesse muligheten til å oppfylle visse kvalifikasjoner og oppnå en førsteklasses tur til et reisemål i verdensklasse. I løpet av kvalifikasjonsperioden kan distributørene kvalifisere seg ved å samle reisepoeng (alle rangeringer), Cycle-kvalifikasjon (Safir-rangeringen og under) og Director-kvalifikasjon (Ruby-rangeringen og over).

I 2017 kunne vi tilby distributørene våre fire luksuriøse reiser! Hvert marked fikk tilbud om en enestående opplevelse til et av fire unike reisemål.

Nord-Amerika og Latin-Amerika: Dubai

Distributørene i Nord-Amerika og Latin-Amerika besøkte den hypermoderne metropolen i Dubai i De forente arabiske emirater. Byen kan skryte av skyskrapere, glitrende sandstrender og fantastisk utsikt, og distributørenes besøk til Dubai inkluderer en blanding av historiske og moderne undervekt med en vakker ørken som bakgrunn.

Europa: Cancún

Våre europeiske distributører sørget en reisen hvor alt var inkludert med opplevelsene og en generøse kreditt ved feriestedet Moon Palace Golf & Spa Resort i Cancún i Mexico, for at det fantes noe for enhver smak. Deltakerne slappet av på uberørte, hvite strender med utsikt over krystallklart vann mens de sippet til margaritas i solen, nøt en rekke typer vannsport og ble kjent med regionens fascinerende historie og kultur.

Den asiatiske stillehavsregionen, Afrika og India: Praha og Budapest

Praha og Budapest har dype røtter i europeisk historie, og begge byene tilbyr imponerende arkitektur, kunstkultur og muligheter for spennende utflukter. I Praha fikk distributørene våre opplevelsen av at de gikk gjennom en tidsmaskin der de besøkte katedraler, parker, hager og noen palasser av noen hjem. I Budapest opplevde de en rik blanding av tradisjonell og moderne arkitektur med bøhmisk stil.

Stor-Kina: Tyskland

I Tyskland opplevde distributørene våre fra stor-Kina det fortryllende landskapet med bølgende åser og majestetiske fjell. De besøkte imponerende historiske landemerker, blant annet verdensberømte slott, monumenter og museer. De poserte også for bilder og plukket opp suvenirer fra sjarmerende butikker i bindingsverksbyene.

EMERALD EXPERIENCE

Jeunesse er glade for å kunne vise denne anerkjennelsen og feire distributørene som har jobbet så hardt for å oppnå statusen Emerald Director, med en engangs incitamentreise, som vi arrangerer hver januar i det tropiske Maui på Hawaii. På denne reisen introduserer vi Emerald Directors til de godene som følger med Jeunesse VIP-livsstilen, som de nå har gjort seg fortjent til, samtidig som vi tilbyr en rekke eventyrlige, luksuriøse og kulturelle aktiviteter som oppmuntrer til gruppesamarbeid og relasjoner med selskapets lederne.

Mens alle Emerald Directors som har fullført tre måneder som kvalifisert Emerald Director eller over (siden november året før), utforsker de flotte fossene, de utsøkte strendene og andre naturperler i Maui, inviterer vi dem til å oppleve distinkte privilegier og oppdage fordelene med Jeunesses produkter og forretningsmuligheter i løpet av Emerald Experience.*

Høydepunkter under Emerald Experience 2017

Grand Wailea Resort i Maui stod som vertskap for vår Emerald Experience 2017. Jeunesse-lederne fikk en skikkelig VIP-behandling mens de utforsket alt det øya hadde å by på mens de deltok i zipline, fotturer, snorkling mens de seilte med katamaran, og hvalsafari. Gjestene nøt rikelige mengder lokal mat og en spesiell Jeunesse Luau den siste natten i paradiset.

Høydepunkter under Emerald Experience 2018

Over 100 Emerald Directors var samlet på luksuriøse Grand Wailea Resort på Maui i Hawaii, for å nyte opplevelser i verdensklasse sammen med Jeunesse-familien. Sammen fikk de oppleve en fantastisk snorkletur, autentisk hawaiisk mat og en underholdende luau med flammer og hula-opptredener. Emerald Experience 2018 var helt uforglemmelig, og ga Jeunesse-lederne minner for livet fra det eksotiske paradiset i Hawaii.

DIAMOND DISCOVERY

Diamond Discovery er kronjuvelen i programmet Jeunesse Lifestyle Rewards. Denne enestående feriereisen arrangeres hver sommer i noen av verdens mest prestisjefylte og eksotiske reisemål og har som mål å belønne våre kvalifiserte Diamond Directors med en opplevelse som gjenspeiler deres nivå av lederskap og hardt arbeid som gjenspeiler dere gode lederevner og harde arbeid, samtidig som reisen gir mulighet til kvalitetstid sammen med ledelsen i Jeunesse.

Vi ønsker velkommen alle nye Diamond Directors som har fullført tre måneder som kvalifisert Diamond Director eller over (siden juli året før) og alle nåværende Diamond Directors som har fullført seks måneder som kvalifisert Diamond Director eller over (siden juli året før), til å oppleve et liv i luksus under Diamond Discovery.

Høydepunkter fra Diamond Discovery 2017

Under Diamond Discovery 2017 reiste Diamond Directors til den berømte Four Seasons Resort Bora Bora i Fransk Polynesia. Dette luksuriøse hotellet ligger ved hvite sandstrender, krystallklare laguner og romantiske viker på øyene. Sammen nøt lederne et holistisk spa, de opplevde spennende utflukter og tok for seg av tradisjonell polynesisk mat og underholdning. Det var en vakker og minneverdig ferie.

TIDLIGERE SALGSINCENTIVEREISER

Cruise i Middelhavet 2016

Jeunesse Distributors satte seil på Norwegian Epic for en imponerende tur til Middelhavets fineste opplevelser Cruiset startet i Barcelona og besøkte disse naturskjønne havnene: Napoli, Pompeii, Roma, Firenze, Pisa og Cannes.

Viva Jeunesse 2016

Distributørene reiste til det vakre Jamaica for en uke med sol og moro i paradiset. Gjestene deltok i teambyggingsaktiviteter på stranden, lekte seg i de tropiske bassengene og på vannskliene og spiste under stjernene under velkomst- og avskjedspartyene.

Diamond Discovery 2016

Lausanne i Sveits dannet en naturskjønn bakgrunn for Jeunesse 2016 Diamond Discovery. Over 150 Diamond Directors fra hele verden opplevde de majestetiske fjellene og turene i det sjarmerende landskapet. Gjestene besøkte historiske slott, reiste med tog og så de store sveitsiske alpene fra helikopter.

Vil du vite mer om våre luksuriøse Lifestyle Rewards-reiser? Ta en titt i det nedenstående dokumentet, som skisserer kvalifikasjonene og retningslinjene for hver reise.


Retningslinjer for salgsincentivreisene under Lifestyle Rewards 2018


Merknad: For å kvalifisere for en av disse turene, må du oppfylle kvalifikasjonskravene minst 60 dager før avreisedatoen. Du vil bli varslet skriftlig når du er kvalifisert. Du må aktivt bygge Jeunesse®-virksomheten din og være et Jeunesse®-medlem med god status. Alle reisene er ikke-refunderbare og ikke-overførbare. Med partner mener vi ektefelle. Kan ikke byttes inn i kontanter. Disse reisene har som mål å gi erfaring, teambygging og øke samholdet mellom ledere


*Du kan bare delta på denne reisen det første året du innfrir kvalifikasjonskravene.

Vi synes det er viktig å gi våre topp ledere en førsteklasses opplevelse som er uten sidestykke i bransjen.

Er du klar for å leve ut drømmene dine med Lifestyle Rewards?