Du kan ikke handle i privat nettlesermodus


SALES
incentive trips

Our Sales Incentive Trips give Jeunesse Distributors the opportunity to meet qualifications and earn a premier trip to a world-class destination. View upcoming Sales Incentive Trips @ JeunesseTravel.com

Three Ways to Qualify

Jeunesse Travel Accumulate Travel Points

Accumulate Travel Points
All ranks.

Jeunesse Travel Cycle Qualification Ranks

Cycle Qualification
Ranks Sapphire Elite & below.

Jeunesse Travel Director Qualification

Director Qualification
Ranks Ruby Director & above.

Want to learn more about our luxurious Jeunesse Travel trips? Please review the document below that outlines the qualifications and policies for your region.

Sales Incentive Trip qualifications and policies


Sales Incentive-turen for Asia-Stillehavet og Afrika 2019

Athen

Vi tok med våre distributører fra Asia-Stillehavet og Afrika – som oppnådde imponerende kvalifikasjonskrav – til Athen! I den greske hovedstaden kunne de virkelig INDULGE. DISCOVER. EXPLORE. hva som gjør Athen til en favorittdestinasjon blant reisende fra hele verden. Som ett team, én familie, ett Jeunesse besøkte de historiske landemerker, utforsket lokal mat og skapte minner for livet.
Show More


Sales Incentive-turen for Nord-Amerika 2019

Roma

Våre kvalifiserte distributører fra Nord-Amerika ble med oss på en uforglemmelig tur til Roma i Italia! Vi lot oss imponere av de vakre museene i Vatikanet, Det sixtinske kapell, Colosseum og Trevifontenen. Vi reiste også til Toscana for å se hvorfor denne regionen er så populær – og her kunne vi virkelig INDULGE. DISCOVER. EXPLORE.
Show More


Jeunesse Travel Hispanoamerika 2019:

Madrid

Vi inviterte våre kvalifiserte distributører fra Hispanoamerika til å bli med til Madrid 1.–5. des. 2019. Dette var et unikt eventyr hvor vi opplevde alt byen har å tilby – fra den flotte arkitekturen og den rike historien og kulturarven, til de luksuriøse handlegatene. I Madrid var det virkelig noe for alle – INDULGE. DISCOVER. EXPLORE.
Show More


Sales Incentive-turen for Europa og Midtøsten 2019:

Bali

Vi inviterte våre kvalifiserte distributører fra Europa og Midtøsten til Bali i Indonesia 3.–8. juli. Som ett team, én familie, ett Jeunesse koste distributørene seg med eksotisk kultur, spektakulær utsikt og tropisk stemning mens de besøkte ikoniske steder som Tirta Empul-templet og landsbyene Kintamani og Penglipuran.
Show More


VIVA Jeunesse Travel 2019:

Cruise i Brasil

Kvalifiserte distributører fra Latin-Amerika kunne nyte solen 9.–13. des. 2019, på vårt cruise rundt Brasil på luksuriøse MSC Seaview. Den hardtarbeidende gjengen nøt skipets førsteklasses fasiliteter mellom stoppene i havnene Balneário Camboriú og Porto Belo, som var utgangspunkt for spennende ekskursjoner.
Show More


Kina: Sydney 2018

Sydney

Med sine storslåtte strender, flotte havneområde og ikoniske operahus er Sydney en av destinasjonene som mennesker verden over drømmer om å reise til. 6000 av våre distributører i Stor-Kina var fordelt på over 20 hoteller, og fikk oppleve en herlig tur med utallige «Snapchat-øyeblikk». Den mest minneverdige delen av luksusturen «down under», var deltakelsen på en rekordsettende gruppeklatring på Sydney Harbour Bridge. Dette var virkelig en opplevelse – og en utsikt – som kunne ta pusten fra hvem som helst!
Show More


Latin-Amerika: VIVA Jeunesse 2018: Orlando

VIVA Jeunesse Orlando

Våre latinamerikanske distributører møtte mannsterkt opp til «verdens fornøyelsesparkhovedstad». Orlando var det perfekte stedet å arrangere eventen, og deltakerne fikk billetter til alle de fire store Disney-parkene i byen. Gleden og spenningen fortsatte med mat og underholdning i verdensklasse, blant annet en VIP-opplevelse av det nattlige fyrverkeriet ved Epcot-senterets World ShowPlace. Uken ble avsluttet med en spesialomvisning i Jeunesse World Headquarters, en avslutningsfest og en ekstra dag i Disneyland.
Show More


Asia-Stillehavet og Afrika: Vancouver 2018

Vancouver

Skjønnhet, en rik, flerkulturell historie, herlig mat og grønne, frodige omgivelser så langt øyet kan se – det er ikke rart at Vancouver omtales som en av verdens fem beste byer å besøke. Distributørene fikk mange muligheter til spenning og moro, med en tur langs kysten i en egen Sea Quest-speedbåt. De fikk blant annet krysse Capilano-hengebroen med fantastisk utsikt, og så både grizzlybjørner og sjøløver. Noen fikk til og med oppleve snø for første gang! Det var en tur for livet med mange nye opplevelser som ikke vil bli glemt.
Show More


Japan: Honolulu 2018

Honolulu

Honolulu er ansett som den optimale tropiske drømmedestinasjonen, og byen skuffet ikke våre japanske distributører. I løpet av seks magiske dager i paradiset på Hyatt Regency Waikiki Beach Resort and Spa, fikk de nyte hvite sandstrender langs blått hav og den spektakulære skylinen under et luksuriøst middagscruise. De reiste rundt på Oahu, besøkte det verdenskjente Diamond Head-krateret, nøt panoramautsikten og deltok på en tradisjonell luau med hula-undervisning og sjampanjefeiring.
Show More


Europa, Midtøsten og Nord-Amerika: Punta Cana 2018

Punta Cana

Hvis sand, surfing og sol blir en perfekt ferietur, er seks dager i Punta Cana i Den dominikanske republikk en drøm som blir virkelighet. Lifestyle Rewards-turen 2018 tok distributørene med til Hard Rock Hotel & Casino (all-inclusive), hvor de fikk oppleve mye velfortjent moro. Gourmetmat, spennende aktiviteter, strender, bassenger og spa – til sammen ble det en uforglemmelig tur.
Show More


North America & Latin America: Dubai 2017

Dubai

Distributørene i Nord-Amerika og Latin-Amerika besøkte den hypermoderne metropolen i Dubai i De forente arabiske emirater. Byen kan skryte av skyskrapere, glitrende sandstrender og fantastisk utsikt, og distributørenes besøk til Dubai inkluderer en blanding av historiske og moderne undervekt med en vakker ørken som bakgrunn.
Show More


Europe: Cancun 2017

Cancun

Våre europeiske distributører sørget en reisen hvor alt var inkludert med opplevelsene og en generøse kreditt ved feriestedet Moon Palace Golf & Spa Resort i Cancún i Mexico, for at det fantes noe for enhver smak. Deltakerne slappet av på uberørte, hvite strender med utsikt over krystallklart vann mens de sippet til margaritas i solen, nøt en rekke typer vannsport og ble kjent med regionens fascinerende historie og kultur.
Show More


Asia Pacific, Africa & India: Prague & Budapest 2017

Prague & Budapest

Praha og Budapest har dype røtter i europeisk historie, og begge byene tilbyr imponerende arkitektur, kunstkultur og muligheter for spennende utflukter. I Praha fikk distributørene våre opplevelsen av at de gikk gjennom en tidsmaskin der de besøkte katedraler, parker, hager og noen palasser av noen hjem. I Budapest opplevde de en rik blanding av tradisjonell og moderne arkitektur med bøhmisk stil.
Show More


Cruise i Middelhavet 2016

Mediterranean Cruise

Jeunesse Distributors satte seil på Norwegian Epic for en imponerende tur til Middelhavets fineste opplevelser Cruiset startet i Barcelona og besøkte disse naturskjønne havnene: Napoli, Pompeii, Roma, Firenze, Pisa og Cannes.
Show More


Viva Jeunesse 2016

Viva Jeunesse Jamaica

Distributørene reiste til det vakre Jamaica for en uke med sol og moro i paradiset. Gjestene deltok i teambyggingsaktiviteter på stranden, lekte seg i de tropiske bassengene og på vannskliene og spiste under stjernene under velkomst- og avskjedspartyene.
Show More


Stor-Kina: Tyskland

Germany

I Tyskland opplevde distributørene våre fra stor-Kina det fortryllende landskapet med bølgende åser og majestetiske fjell. De besøkte imponerende historiske landemerker, blant annet verdensberømte slott, monumenter og museer. De poserte også for bilder og plukket opp suvenirer fra sjarmerende butikker i bindingsverksbyene.
Show More

emerald
experience

Jeunesse er glade for å kunne vise denne anerkjennelsen og feire distributørene som har jobbet så hardt for å oppnå statusen Emerald Director, med en engangs incitamentreise, som vi arrangerer hver januar i det tropiske Maui på Hawaii. På denne reisen introduserer vi Emerald Directors til de godene som følger med Jeunesse VIP-livsstilen, som de nå har gjort seg fortjent til, samtidig som vi tilbyr en rekke eventyrlige, luksuriøse og kulturelle aktiviteter som oppmuntrer til gruppesamarbeid og relasjoner med selskapets lederne.

*Du kan bare delta på denne reisen det første året du innfrir kvalifikasjonskravene.


Emerald Experience 2019

Maui, Hawaii

På Emerald Experience kan du nyte VIP-behandling sammen med Jeunesse-familien på eksklusive Grand Wailea Resort.* Her kan du få nye muligheter til nettverksbygging med andre Emerald Directors, uvurderlig opplæring og minner du sent vil glemme. Du får også oppleve den vakre øya Maui – på et polynesisk eventyr du vil huske resten av livet! Du har blitt en del av ryggraden i Jeunesse-lederskapet, og vi ser frem til å belønne deg for arbeidet du har lagt ned.
Show More


Høydepunkter under Emerald Experience 2018

Maui, Hawaii

Over 100 Emerald Directors var samlet på luksuriøse Grand Wailea Resort på Maui i Hawaii, for å nyte opplevelser i verdensklasse sammen med Jeunesse-familien. Sammen fikk de oppleve en fantastisk snorkletur, autentisk hawaiisk mat og en underholdende luau med flammer og hula-opptredener. Emerald Experience 2018 var helt uforglemmelig, og ga Jeunesse-lederne minner for livet fra det eksotiske paradiset i Hawaii.
Show More


Høydepunkter under Emerald Experience 2017

Maui, Hawaii

Grand Wailea Resort i Maui stod som vertskap for vår Emerald Experience 2017. Jeunesse-lederne fikk en skikkelig VIP-behandling mens de utforsket alt det øya hadde å by på mens de deltok i zipline, fotturer, snorkling mens de seilte med katamaran, og hvalsafari. Gjestene nøt rikelige mengder lokal mat og en spesiell Jeunesse Luau den siste natten i paradiset.
Show More

Diamond
Discovery

Diamond Discovery er kronjuvelen i programmet Jeunesse Lifestyle Rewards. Denne enestående feriereisen arrangeres hver sommer i noen av verdens mest prestisjefylte og eksotiske reisemål og har som mål å belønne våre kvalifiserte Diamond Directors med en opplevelse som gjenspeiler deres nivå av lederskap og hardt arbeid som gjenspeiler dere gode lederevner og harde arbeid, samtidig som reisen gir mulighet til kvalitetstid sammen med ledelsen i Jeunesse.


Diamond Discovery 2021

Maldives

Escape to the Maldives! Jeunesse will do a full buyout of the Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru. Accessible only by seaplane, this 44-acre resort is nestled in the Baa Atoll UNESCO Biosphere Reserve. Your Four Seasons experience will surely be one to remember!
Show More


Diamond Discovery 2019

Bora Bora

Diamond Discovery 2019 blir garantert en av våre beste turer, med mange muligheter til å INDULGE. DISCOVER. EXPLORE. Du vil få oppleve alt fra snorkling med haier og pilskater til aktiviteter hvor du lærer om den spennende tahitiske kulturen – og det har du virkelig fortjent. Vi ser frem til å feire DEG, Jeunesse-livsstilen og alt som står foran oss.
Show More


Høydepunkter fra Diamond Discovery 2018

Irland Silversea Cruise

Over 200 Diamond Directors var med på en fantastisk reise, der de fikk tilbringe mye tid sammen og glede seg over alt de hadde oppnådd. Turen var et cruise på Silver Cloud by Silversea, og både grunnleggerne Randy Ray og Wendy Lewis, visjonssjef Scott Lewis og mange andre globale ledere var med. Jeunesse-familien fikk oppleve alt fra historiske slott og kajakkturer langs de britiske klippene, til herlig mat i Dublin og brødbaking og whiskyproduksjon i Belfast.
Show More


Høydepunkter fra Diamond Discovery 2017

Bora Bora

Under Diamond Discovery 2017 reiste Diamond Directors til den berømte Four Seasons Resort Bora Bora i Fransk Polynesia. Dette luksuriøse hotellet ligger ved hvite sandstrender, krystallklare laguner og romantiske viker på øyene. Sammen nøt lederne et holistisk spa, de opplevde spennende utflukter og tok for seg av tradisjonell polynesisk mat og underholdning. Det var en vakker og minneverdig ferie.
Show More


Diamond Discovery 2016

Sveits

Lausanne i Sveits dannet en naturskjønn bakgrunn for Jeunesse 2016 Diamond Discovery. Over 150 Diamond Directors fra hele verden opplevde de majestetiske fjellene og turene i det sjarmerende landskapet. Gjestene besøkte historiske slott, reiste med tog og så de store sveitsiske alpene fra helikopter.
Show More

We Live Jeunesse Events Learn More

Se en kort video for å lære mer om Jeunesse.

Se videoen